Gardu uzkodu receptes

Ātras un vienkāršas uzkodu receptes, ko varēsi paņemt līdzi jebkurā dzīves situācijā.

  • Saldo kartupeļu – burkānu un kolrābju krēmzupa

    Saldo kartupeļu – burkānu un kolrābju krēmzupa

    ZUPA 2 saldie kartupeļi vidēji lieli 1 kolrābis 2 burkāni 1 ĒK sviests (var arī izmantot olīveļļu) Nedaudz buljona (pēc vajadzības) 1 bundžiņa kokosriekstu piena Garšvielas (timiāns, rozmarīns un melnie...

    Saldo kartupeļu – burkānu un kolrābju krēmzupa

    ZUPA 2 saldie kartupeļi vidēji lieli 1 kolrābis 2 burkāni 1 ĒK sviests (var arī izmantot olīveļļu) Nedaudz buljona (pēc vajadzības) 1 bundžiņa kokosriekstu piena Garšvielas (timiāns, rozmarīns un melnie...

  • Sāļie ābolu keksiņi

    Sāļie ābolu keksiņi

    Mīkla: 2 olas 150 ml piens 75g izkausēts sviests 150g Čedaras siers, sarīvēts 2 lieli āboli, sarīvēti 100g spināti, smalki sagriezti 250g Smalkais muslis ar sēklām 1TK cepamais pulveris garšvielas...

    Sāļie ābolu keksiņi

    Mīkla: 2 olas 150 ml piens 75g izkausēts sviests 150g Čedaras siers, sarīvēts 2 lieli āboli, sarīvēti 100g spināti, smalki sagriezti 250g Smalkais muslis ar sēklām 1TK cepamais pulveris garšvielas...

  • Vitamīnu brokastmaize

    Vitamīnu brokastmaize

    Salāti – sastāvdaļu daudzumi uz sajūtām: • diedzēti zirņi, redīsi, puravi (Daces Zaļumi / Talsi) • pāris lapiņas svaiga bazilika • Ivetas svaigpiena mājas siers ar mocarellas garšvielām (noteikti var...

    Vitamīnu brokastmaize

    Salāti – sastāvdaļu daudzumi uz sajūtām: • diedzēti zirņi, redīsi, puravi (Daces Zaļumi / Talsi) • pāris lapiņas svaiga bazilika • Ivetas svaigpiena mājas siers ar mocarellas garšvielām (noteikti var...

  • Biešu humuss ar baziliku un sieru

    Biešu humuss ar baziliku un sieru

    Humusam nepieciešams: 400 g nomizotu biešu Olīveļļa cepšanai un nedaudz,  ko pievienot humusam 400 g konservētu, noskalotu turku zirņu (1 bundžiņa) 1 ēdamkarote Tahini (sezama sēklu pastas) Sula no 1/2...

    Biešu humuss ar baziliku un sieru

    Humusam nepieciešams: 400 g nomizotu biešu Olīveļļa cepšanai un nedaudz,  ko pievienot humusam 400 g konservētu, noskalotu turku zirņu (1 bundžiņa) 1 ēdamkarote Tahini (sezama sēklu pastas) Sula no 1/2...

1 no 4
  • Meža gaļas aknu pastēte

    Meža gaļas aknu pastēte

    Mans labākais atklājums ir gatavot pastēti pašai. Man nav precīza recepte, bet gatavoju pēc principa:   RECEPTE apcep 2 sīpolus un 2 burkānus (sagrieztus lielos gabalos) pievieno aknu un nedaudz...

    Meža gaļas aknu pastēte

    Mans labākais atklājums ir gatavot pastēti pašai. Man nav precīza recepte, bet gatavoju pēc principa:   RECEPTE apcep 2 sīpolus un 2 burkānus (sagrieztus lielos gabalos) pievieno aknu un nedaudz...

  • Zaļo griķu maize

    Zaļo griķu maize

    Zaļo griķu maizei nepieciešams: 300g zaļo griķu milti 60g pārtikas rudzu klijas 250ml ūdens istabas temperatūrā 60ml olīveļļas 1/2 tk. soda 1/2 tk. sāls ar zaļumiem citrona sula, lai kārtīgi uzšūmētu...

    Zaļo griķu maize

    Zaļo griķu maizei nepieciešams: 300g zaļo griķu milti 60g pārtikas rudzu klijas 250ml ūdens istabas temperatūrā 60ml olīveļļas 1/2 tk. soda 1/2 tk. sāls ar zaļumiem citrona sula, lai kārtīgi uzšūmētu...

1 no 2