Biezās pankūkas

Biezās pankūkas

Mans mīļākais bērnības ēdiens - biezās rauga pankūkas. Tad te nu cienīgs sāncensis bez rauga, bez cukura un ar zema GI miltiem

🥞Pankūkām:

2 olas

100g pilngraudu rīsu vai zaļo griķu milti

240g biezpiena krēms

1/2 tk soda

1g stēvijas koncentrāts

🍒Mērcei:

150g ogas (man bija saldētas avenes, bet tās var būt svaigas un jebkuras ogas)

Eritritols pēc garšas

👇👇👇

Pagatavošana: 

Sajauc visas sausās sastāvdaļas un vaniļas pilienus. Olām atdali dzeltenumus no baltuma. Baltumu sakul stingrās putās. Dzeltenumu sajauc ar biezpienkrēmu.

Savieno abas olu masas un lēnām iemaisi sauso maisījumu. Pagatavo no folijas gredzenus 6-7cm diametrā, 1,5cm augstumā 6gb. Pannu iesmērē ar eļļu.

Cep no abām pusēm, zem vāka, uz nelielas uguns, pa 4-5 min. no katras puses.

Mērcei sablenderē ogas un eritritolu. Gatavām pankūkam foliju noņem uzreiz, pasniedz karstzs, parlietas ar mērcīti.

ŅAMMMM!

Atpakaļ uz Blogu